Παναθηναϊκός Β: Πλήγμα με Ταβάρες

Παναθηναϊκός Β': Ατυχία και με Μιγκέλ Ταβάρες - Τρίτος τραυματίας

Ο Παναθηναϊκός Β είναι αναγκασμένος να πορευθεί χωρίς τον Μιγκέλ Ταβάρες, καθώς θα μείνει εκτός για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Τις υπηρεσίες του Μιγκέλ Ταβάρες θα στερηθεί για ένα μήνα ο Παναθηναϊκός Β, ο οποίος μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στα play out της Super League 2.

Πιο συγκεκριμένα ο άσος του Παναθηναϊκού ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο με το πρόβλημα να είναι σοβαρό και να θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες θα μείνει ο Μιγκέλ Ταβάρες λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού Β’ αντιμετώπισε πρόβλημα μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας και υποβλήθηκε σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Κατά τα άλλα ο Παναθηναϊκός Β΄επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 2.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι της Κυριακής έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με εξάσκηση στα τελειώματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News