Παναθηναϊκός: Νίκη με Ολυμπιακό και... όλα Τούμπα

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει ότι αν ξεκινήσει με νίκη στα πλέι οφ και ειδικά με στηβ έδρα του Ολυμπιακού μπορεί να γυρίσει την κατάσταση

.

Οι πράσινοι ξεκινούν τα πλέι οφ με τρία σερί ντέρμπι, απέναντι στον Ολυμπιακό και εν συνεχεία κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Το Τριφύλλι είναι πληγωμένο και αυτά τα παιχνίδια είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για… απαντήσεις. Αλλωστε, αυτή η τριάδα αγώνων θα κρίνει πολλά για το «τριφύλλι».

Οι παίκτες γεμίζουν τις μπαταρίες για να επιστρέψουν την Τετάρτη στο «Καλαφάτης».

Στα θετικά, με εξαίρεση τον Τιν Γεντβάι, που δεν αναμένεται να προλάβει την πρεμιέρα καθώς και τον τιμωρημένο Γιώργο Βαγιαννίδη, όλοι οι άλλοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Ο Αράο εξέτισε την ποινή του, ενώ ετοιμοπόλεμοι αναμένεται να είναι μετά τους τραυματισμούς τους οι Χουάνκαρ και Σένκεφελντ, συνεπώς η αμυντική γραμμή αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News