Παναθηναϊκός: Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας!

Το μαρκάρισμα αμερικάνικου ποδοσφαίρου (!) που γίνεται στο τέλος πάνω στον Ιωαννίδη, οι…μανσέτες των γηπεδούχων δεν ελέγχθηκαν καν από τον ρέφερι.

Παναθηναϊκός: Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας!

Για να μην αναφέρουμε ότι το ματς έληξε στο 6.55” (είχαν κρατηθεί εφτά λεπτά καθυστερήσεις αν κι έπρεπε περισσότερος χρόνος να παιχτεί μπάλα) όταν το τριφύλλι έφευγε στην επίθεση.

Τυχαίο θα ήταν! Πάντως, αν κάτι μας δίδαξε καλά η παράγκα νο1 είναι πως στην Ελλάδα πρέπει να έχεις δύο ομάδες, μια αγωνιστική και άλλη μια που θα ασχολείται με τα εξωαγωνιστικά και δεν θα επιτρέπει να σε πιάνου κορόιδο.

Φυσικά δεν περιμένουμε να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο.

Πολύ απλά η Ελλάδα είναι μια γωνίτσα του παγκόσμιου χάρτη βουτηγμένη στη διαφθορά σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας του πολίτη και μάλιστα για πολύ πιο σοβαρά πράγματα από τον αθλητισμό.

Το αστείο είναι που στο τέλος του αγώνα κι ενώ γέλαγες με την απόφαση του διαιτητή να μην δώσει πέναλτι υπέρ του τριφυλλιού άκουγες παράλληλα και τον προπονητή του ΟΦΗ να μιλά για αδικία (!) εις βάρος της ομάδας του. Μας κοροϊδεύουν κι από πάνω…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News