Παναθηναϊκός: Σώος... Μπερνάρ στην Κρήτη!

Παναθηναϊκός-Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι, το γκρουπ και οι ημερομηνίες των αγώνων

Εξαιρετικός ο Μπερνάρ στην Κρήτη, αγωνιζόταν λες κι ήθελε να κερδίσει μόνος του.

Απίθανο δεν είναι που ο παίκτης αυτός κάνει ματσάρες γνωρίζοντας ότι σε λίγες εβδομάδες θα είναι στην πατρίδα του;

Χρίζει ψυχολογικής ανάλυσης αυτό αν και ο Βραζιλιάνος είναι φανερό ότι παίζει χωρίς το παραμικρό άγχος, σε αντίθεση με πολλούς άλλους συμπαίκτες του.

Ο έμπειρος χαφ έχει όρεξη, διάθεση, ποδοσφαιρικό εγωισμό να δώσει απαντήσεις μετά από μια μέτρια περσινή σεζόν, την οποία ο ίδιος αναγνώρισε πολλές φορές.

Ο ποδοσφαιριστής πειράχτηκε που ουδείς από την ΠΑΕ του μίλησε για ανανέωση συμβολαίου κι αποφάσισε να επιστρέψει στην χώρα του.

Περίμενε περισσότερο σεβασμό, ο πρότερος ποδοσφαιρικός του βίος, ειδικά στην Σαχτάρ, όπου ήταν σούπερ αλλά και η παρουσία του στο υψηλότατο επίπεδο της Premier League με την φανέλα της Έβερτον, δεν τον κάνει όποιον κι όποιον.

Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη, το ζητούμενο ήταν και είναι να την εμφανίζει σε μεγάλη διάρκεια, σε μεγάλες δόσεις.

Σε λίγες εβδομάδες που θα τον χάσεις θα δούμε πως και αν θα φέρεις καλύτερό του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News