Τώρα κλέβουν τον Παναθηναϊκό ΚΑΙ με VAR!

Η εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια με Λαμία, Κηφισιά, ΟΦΗ δεν ήταν σοβαρή. Στην Κρήτη π.χ κακός δεν ήσουν, αλλά πάλι σπατάλησες ένα σωρό ευκαιρίες.

Τώρα κλέβουν τον Παναθηναϊκό ΚΑΙ με VAR!

Το πρωτάθλημα παραμένει παρωδία, κάτι που γνωρίζουμε εδώ και δεκαετίες.

Η διοίκηση απούσα από το …1996. Χίλιες φορές το έχουμε γράψει, ότι σε αυτό το παραγοντικό πρωτάθλημα τίτλο δεν θα πάρεις ΠΟΤΕ όσο αφήνεις τους άλλους να παίζουν παιχνιδάκια στην καμπούρα σου.

Είτε κέρδιζες, είτε γκέλαρες στο Ηράκλειο, το μήνυμα το έλαβες για τα καλά από τον τρόπο που σε σφύριζε ο ρέφερι που είχε χλωμιάσει στην ιδέα ότι μπορεί να νικούσες. Φανταστείτε τι έχει να γίνει στα πλέι-οφ.

Μετά το 2-2 με την Λαμία, όταν έγινε λόγος για θυγατρικές και πρωτάθλημα με άνισους όρους, όλοι έλαβαν το μήνυμα.

Όπως πολύ καλά ξέρουμε εκείνος που στα μέρη μας κλαψουρίζει και διαμαρτύρεται, είναι ο αδύναμος.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και ΤΡΙΑΝΤΑ (περίπου) χρόνια έχει καταντήσει ομάδα κλαψουρίσματος, το χειρότερο είναι ότι ουδείς δείχνει να τον υπολογίζει, όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο πολύ αποθρασύνονται απέναντί σου.

Εδώ φτάσαμε να σε κλέβουν και με VAR! Γιατί δεν πήγε ο διαιτητής να δει το χέρι στην περιοχή του ΟΦΗ στο τελευταίο λεπτό του ματς; Τι ρωτάμε κι εμείς…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News