Σπυρόπουλος: «Αν ήμουν ο Αλαφούζος, θα απαιτούσα ο τελικός να γίνει στην έδρα της άλλης φιναλίστ»

Σπυρόπουλος: «Αν ήμουν ο Αλαφούζος, θα απαιτούσα ο τελικός να γίνει στην έδρα της άλλης φιναλίστ»

Την άποψή του για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου εξέφρασε ο Αλέξης Σπυρόπουλος στο κείμενό του «Τράτζικ».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο sdna.gr:

«Ενόψει του αθλητικού στόχου που έγινε ψυχωσικός αυτοσκοπός, δηλαδή να πάρει εφέτος το πρωτάθλημα no matter what, πλέον είναι φανερό ότι ο Παναθηναϊκός λίγο-λίγο αρχίζει να ξεμακραίνει.

Σημαίνει πως, εάν εν τέλει ο Παναθηναϊκός δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, αμέσως το κακό ευρωπαϊκό εισιτήριο της σεζόν (Γιουρόπα Λιγκ, πρώτο ματς 11 Ιουλίου) πηγαίνει στον κυπελλούχο.

Τα άλλα τρία εισιτήρια, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και δύο Κόνφερενς Λιγκ, έχουν πρώτο ματς 25 Ιουλίου. Ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό.

Την Τετάρτη θα δούμε, με ποιον. Ηδη, αναμενόμενα, εξελίσσεται η ετήσια περιφορά του τελικού από γήπεδο σε γήπεδο. Μια ιδέα εδώ, εάν ήμουν για μία ημέρα στη ζωή ο κύριος Αλαφούζος.

Σήμερα θα πρότεινα, θα απαιτούσα καλύτερα, ο τελικός να διεξαχθεί στην έδρα της άλλης φιναλίστ.

Με τα εισιτήρια, εννοείται, φίφτι-φίφτι. Μικρά πράγματα χρειάζονται, με εμφανή σημειολογία και αδρό συμβολισμό, για να πηγαίνουμε το ποδοσφαιράκι από δω που το βρήκαμε ή το φτάσαμε…ένα ελάχιστο βήμα πιο ψηλά.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News