Παναθηναϊκός: Η ατυχία με Γερεμέγεφ και ο Αϊτόρ που θα μπορούσε να είναι στην αποστολή

Αϊτόρ: «Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε»

Ο Φατίχ Τερίμ δεν έχει διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος ουσιαστικά δεν έχει βρει ρόλο στην ομάδα.

Η περίπτωση του Αϊτόρ ήταν εξαρχής με πολλά ερωτηματικά στον Παναθηναϊκό από την αρχή της χρονιάς, καθώς προερχόταν από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και κανείς δεν ήξερε σε τι κατάσταση θα ήταν.

Είναι γεγονός ότι ο Ισπανός εξτρέμ άργησε πολύ να βρει τα πατήματά του και δεν ήταν ο παίκτης που συνηθίσαμε πέρυσι μέχρι να τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Άρη.

Γενικότερα βέβαια τέτοιου είδους τραυματισμοί θέλουν υπομονή και δεν είναι σίγουρο ότι ένας παίκτης θα επιστρέψει όπως ήταν πριν αν τον υποστεί.

Ο Αϊτόρ όλο αυτό το διάστημα έχει κάνει άσχημα, μέτρια αλλά και πολύ καλά ματς, δείχνοντας μια αστάθεια μεν στην απόδοσή του, η οποία όμως με την απαραίτητη στήριξη να μπορούσε να σταθεροποιηθεί.

Παρ’ όλα αυτά με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο ο Ισπανός δεν έχει στηριχθεί αρκετά και γενικότερα φαίνεται έξω από τα νερά του και σαν να μην έχει βρει ρόλο μέσα στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε ο συγκεκριμένος παίκτης ν’ αποτελέσει μια έξτρα λύση στα εξτρέμ, όμως ο Τούρκος προπονητής δείχνει να μην τον εμπιστεύεται και πολύ, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει αφήσει εκτός αποστολής.

Τελευταίο παράδειγμα ήταν το χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπου ο Αϊτόρ έμεινε εκτός αποστολής, για να μπει στην αποστολή τρίτος τερματοφύλακας και ο Φίλιπ Τζούρισιτς που εδώ κι αρκετό καιρό ήταν τραυματίας.

Μέσα σε όλα αυτά να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είδε και τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ να αρρωσταίνει και να τίθεται νοκ άουτ τελευταία στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News