Κατσουράνης: «Ο Ακαϊντίν δεν είναι του επιπέδου του Παναθηναϊκού» (vid)
Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τον αγώνα του Παναθηναϊκού στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ.
Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
«Με τα ίδια έπαιξε ο Τερίμ. Ο Σπόραρ θα μπορούσε να βάλει και την κεφαλιά για το 3-2, ισοφάρισε αμέσως.
Ο ΟΦΗ δυσκόλεψε κατά διαστήματα τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι ο Ακαϊντίν δεν είναι του επιπέδου του Παναθηναϊκού, αντί να κλείσει τον διάδρομο, το σώμα του ήταν λάθος, ο επιθετικός απλά αντιλήφθηκε το κενό.
Θα μπορούσε να του κάνει και φάουλ. Αυτή τη στιγμή δεν βοηθάει τον Παναθηναϊκό, προσπαθεί, έχει διάθεση, θέληση, αλλά ο Παναθηναϊκός το πληρώνει. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, θα μπορούσε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, είχε κίνηση.
Δεν κατάφερε να σκοράρει. Και ο Ιωαννίδης έχασε ευκαιρίες. Όταν δεν κάνεις τις ευκαιρίες σου γκολ, πετάς βαθμούς. Και δεν έχεις και σταθερότητα στην άμυνα. Ο ΟΦΗ είχε λίγες στιγμές…»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Σλούκα ενόψει Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γκραντ πριν τον Ολυμπιακό
- Οριστικό: Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γιουρτσεβέν - Η χρονική διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Οι τέσσερις παίκτες που από σήμερα μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν
- Τραυματίστηκε ο Βαλαντσιούνας: «Δεν είναι καλά τα πράγματα...»