ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η πρώτη αντίδραση για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ιωαννίδη

«Βράζουν» για τη διαιτησία του Βεργέτη στον Παναθηναϊκό με την πράσινη ΠΑΕ να ρίχνει «καρφί» μέσω του match report στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός - «Εκτός από ανίκανος είναι και ύποπτος»

Αναλυτικά όσα έγραψε η πράσινη ΠΑΕ.

«Ο νόμος του Μέρφι βρήκε απόλυτη εφαρμογή στο 78’ όταν σε ανύποπτη φάση και με τη μπάλα να κατευθύνεται εκτός περιοχής, οι γηπεδούχοι κέρδισαν -μέσω VAR- πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ισέκα, με τον Ντραγκόφσκι να πέφτει σωστά χωρίς να αποσοβεί το γκολ. Στο 83’ οι Πράσινοι ισοφάρισαν με όμορφη εκτέλεση του Σπόραρ, με απευθείας σουτ έπειτα από γύρισμα του Μαντσίνι.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει, έχασε ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία στο 88’ με κεφαλιά του Σπόραρ, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουκάο έκανε μανσέτα στην περιοχή, αλλά ούτε ο διαιτητής ούτε το VAR υπέδειξε την παράβαση.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News