Θυμωμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης μετά το γκολ της Λίβερπουλ στο 90+9! (vid)

Θυμωμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης μετά το γκολ της Λίβερπουλ στο 90+9! (vid)

Λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Λίβερπουλ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε οργισμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Η σοκαριστική εξέλιξη στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Λίβερπουλ γέμισε θυμό τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μετά το τελευταίο σφύριγμα εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι κόκκινοι κέρδισαν 0-1 με γκολ του Νούνιες στο 99ο λεπτό και οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Τίρνι.

Θεωρούν ότι αδίκως κράτησε τόσα λεπτά καθυστέρηση, εκτιμούν ότι θα έπρεπε να έχει σφυρίξει ήδη την λήξη (το γκολ μπήκε 30 δευτερόλεπτα μετά το τέλος των καθυστερήσεων των 8 λεπτών που είχε υποδείξει), ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι στην φάση από την οποία ξεκίνησε το γκολ, η Λίβερπουλ δεν τήρησε το fair-play, αφού η μπάλα είχε βγει έξω για να δοθείς ιατρική βοήθεια σε τραυματισμένο παίκτη της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News