Απίστευτο! Mε αναπληρωματικούς ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ!
Σε μίνι προετοιμασία ενόψει του αυριανού (3/3) αγώνα κόντρα στην «Ένωση» βρίσκεται ο Άρης, μετά το χθεσινό ρεπό και με τη ρεβάνς κυπέλλου να ακολουθεί μεσοβδόμαδα, ο Άκης Μάντζιος θα προχωρήσει σε αλλαγές για την εντεκάδα.
Σημειώνεται πως ο 54χρονος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βλαντιμίρ Νταρίντα – Αλβάρο Σαμόρα και τον Ρούμπεν Πάρντο που αισθάνεται ενοχλήσεις ενώ κάποιοι κομβικοί παίκτες όπως οι Φραν Βέλεθ, Μόουζες Οντουμπάτζο, Μανού Γκαρθία, Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Λορέν Μορόν.
Οι παραπάνω παίκτες αναμένεται να… πάρουν ανάσες προκειμένου να είναι φρέσκοι για τον καθοριστικό αγώνα με τον Παναιτωλικό που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Φυσικά δεν συνέβη το ίδιο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου ο Άρης χρησιμοποίησε τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν το μεσημέρι στο Δασυγένειο και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι ενάντια στην ομάδα του Ματίας Αλμέϊδα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!