Απίστευτο! Mε αναπληρωματικούς ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ!

Σε μίνι προετοιμασία ενόψει του αυριανού (3/3) αγώνα κόντρα στην «Ένωση» βρίσκεται ο Άρης, μετά το χθεσινό ρεπό και με τη ρεβάνς κυπέλλου να ακολουθεί μεσοβδόμαδα, ο Άκης Μάντζιος θα προχωρήσει σε αλλαγές για την εντεκάδα.

Απίστευτο! Mε αναπληρωματικούς ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ!

Σημειώνεται πως ο 54χρονος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βλαντιμίρ Νταρίντα – Αλβάρο Σαμόρα και τον Ρούμπεν Πάρντο που αισθάνεται ενοχλήσεις ενώ κάποιοι κομβικοί παίκτες όπως οι Φραν Βέλεθ, Μόουζες Οντουμπάτζο, Μανού Γκαρθία, Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Λορέν Μορόν.

Οι παραπάνω παίκτες αναμένεται να… πάρουν ανάσες προκειμένου να είναι φρέσκοι για τον καθοριστικό αγώνα με τον Παναιτωλικό που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Φυσικά δεν συνέβη το ίδιο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου ο Άρης χρησιμοποίησε τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν το μεσημέρι στο Δασυγένειο και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι ενάντια στην ομάδα του Ματίας Αλμέϊδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News