Νίκη σε δύσκολη έδρα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παλάσιος: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ εκτός έδρας για την 26η αγωνιστική της Super League (3/3, 19.30).

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ εκτός έδρας για την 26η αγωνιστική της Super League (3/3, 19.30). Οι παίχτες του Τερίμ δεν άφησαν τον Άρη να πάρει «ανάσα» μεσοβδόμαδα στη Λεωφόρο και επέστρεψαν στις νίκες με το 2-0 να μοιάζει φτωχό σε σχέση με τις φάσεις που έκαναν.

Οι Κρητικοί μετά την έλευση του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο έχουν βελτιώσει την εικόνα τους, όμως διαθέτουν μια από τις χειρότερες άμυνες του Πρωταθλήματος που όταν βρίσκεται υπό πίεση τα κάνει… θάλασσα. Το «τριφύλλι» με τον Τερίμ παίζει επιθετικά και μέσα στην Κρήτη δεν θα σβήσει τις μηχανές του. Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μακριά από την έδρα του παρουσιάζει τάση στα Overμε 9 σε 12 ματς.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 21.00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport1 HD.

Ανακοίνωση ΠΑΕ: «Απόφαση κόλαφος από το CAS»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε τα όσα έλεγαν από τον Ολυμπιακό περί δικαίωσης μετά την απόφαση του CAS. Διαβάστε τα όσα αναφέρει η πράσινη ΠΑΕ.

«Το ανώτατο δικαστήριο επί της ουσίας αποδέχεται όλες τις εξετάσεις ως γνήσιες και απορρίπτει κάθε επιχείρημα του Ολυμπιακού περί του αντιθέτου. Και φυσικά, δικαιώνει την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το γήπεδο και ξεκαθαρίζει πως σωστά διεκόπη το ματς.
Αναφορικά με την επιστροφή του ενός βαθμού στον Ολυμπιακό, αυτή έχει να κάνει αποκλειστικά με το βοήθεια των «ερυθρόλευκων» στη σύλληψη του οπαδού και σε καμία περίπτωση από οποιαδήποτε άλλο στοιχείο που να διαφοροποιεί τη νίκη του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα».

Τερίμ: «Έτσι πρέπει να παίζουμε συνέχεια»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη στη Λεωφόρο με σκορ 2-0.

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού και τη διαφορά σε σχέση με τα δύο προηγούμενα: «Σήμερα παίξαμε πολύ σοβαρά, καλό ποδόσφαιρο. Κάναμε καλό παιχνίδι. Απόλαυσα το παιχνίδι από τον πάγκο. Σ’ αυτό παίζει πολύ ρόλο και ο αντίπαλός μας, ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Εμείς συνήθως χάνουμε τους βαθμούς, συνήθως παίζουμε 80-85% με την μπάλα, κάνουμε γύρω στις 50 σέντρα, βρισκόμαστε με την μπάλα 30 φορές μέσα στην περιοχή και τελειώνει 2-2 (σ.σ. με τη Λαμία). Μετά είμαστε μπροστά στο σκορ, δεν αφήνουμε καθόλου ευκαιρίες στο δικό μας τέρμα και ξαφνικά μένουμε με δέκα παίκτες και μετά δεχόμαστε αυτογκόλ (σ.σ. με την Κηφισιά).

Αυτό να βάλουμε σε μία άκρη. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να κερδίζουμε. Πραγματικά είχαμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ όλοι που είχαμε χάσει βαθμούς. Γι’ αυτό αυτές οι τρεις μέρες δεν πέρασαν πολύ καλά και άνετα για όλους μας. Σήμερα από το να παίζουμε ατομικά, περάσαμε στο ομαδικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι κάθε μέρα που περνάει, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα. Αυτή την εβδομάδα βρεθήκαμε και μιλήσαμε πιο πολύ άτομο με άτομο.

Η επιθυμία μας είναι να κρατάμε αυτό το παιχνίδι και κάθε μέρα να βάζουμε κάτι παραπάνω. Πραγματικά σήμερα παίξαμε με έναν καλό αντίπαλο. Καμία φορά ο χρόνος που έχεις είναι πολύ σημαντικός. Όταν έχουμε κι αυτούς που λείπουν με τραυματισμό, θα γίνουμε καλύτερα. Πραγματικά όμως κάποιοι παίκτες αλλάζουν πάρα πολλά μέσα στο γήπεδο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News