ΟΦΗ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (3/3)

Παναθηναϊκός - Άρης 2-0: Τα highlights της νίκης στη Λεωφόρο

Ολοκληρώνεται την Κυριακή η κανονική διάρκεια στη Super League και ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει με νίκη απέναντι στον ΟΦΗ (3/3, 19.30).

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνεται την Κυριακή η κανονική διάρκεια στη Super League και ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει με νίκη απέναντι στον ΟΦΗ (3/3, 19.30). Το «τριφύλλι» έχει πονηρή αποστολή στο Ηράκλειο, όμως υπερέχει σε όλους του τομείς και δεν υπάρχει καμία διάθεση να παίξει με τη φωτιά.

Οι παίχτες του Τερίμ δεν άφησαν τον Άρη να πάρει «ανάσα» μεσοβδόμαδα στη Λεωφόρο και επέστρεψαν στις νίκες με το 2-0 να μοιάζει φτωχό σε σχέση με τις φάσεις που έκαναν. Οι «πράσινοι» θα ξαναμπούν με το πόδι στο γκάζι. 

Ο Φώτης Ιωαννίδης κόντρα στον Άρη επέστρεψε για τα καλά στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις. Έμοιαζε ασταμάτητος, μοίραζε εξαιρετικά την μπάλα, απείλησε αρκετές φορές την αντίπαλη εστία και τελικά βρήκε γκολ από το σημείο του πέναλτι. Ο Ιωαννίδης θα είναι και πάλι η μεγαλύτερη απειλή για την άμυνα του ΟΦΗ.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19.30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1HD.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (3/3)

Πανέτοιμος για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη είναι ο Φιλιπ Τζούριτσιτς. Στη σημερινή προπόνηση των πράσινων ο Σέρβος μεσοεπιθετικός γυμνάστηκε και πάλι κανονικά με τον Φατίχ Τερίμ πλέον να είναι σίγουρος ότι θα τον έχει στη διάθεσή του.

Αντίθετα ο Τούρκος προπονητής δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Γεντβάι, Χουάνκαρ και Βέρμπιτς. Ο πρώτος έκανε θεραπεία και οι άλλοι δύο ατομικό πρόγραμμα. Θυμίζουμε ότι εκτός αγώνα λόγω καρτών είναι ο Αράο, μετά την τελευταία κίτρινη που δέχθηκε στο ματς με τον Αρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News