ΟΦΗ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/03)

ΟΦΗ – Παναθηναϊκος Live Streaming

Να περάσει από την Κρήτη και να μπει στα play-off δυναμικά θέλει ο Παναθηναϊκός.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Επικίνδυνη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ! Οι «πράσινοι» στην ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Super League δεν θέλουν να παίξουν με την φωτιά. Θέλουν το «τρίποντο» για να μπουν με την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα play offs.

Ο ΟΦΗ με την έλευση του Τραϊανού Δέλλα βελτίωσε την εικόνα του. Κατάφερε να πάρει 4 βαθμούς στα τελευταία 3 παιχνίδια. Η συγκεκριμένη βαθμολογική συγκομιδή σε συνδυασμό με την βελτίωση της επιθετικής λειτουργίας έφτιαξε το κλίμα στα αποδυτήρια. Πλέον, οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό με το σκεπτικό ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Ο ΟΦΗ με 24 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. στο «Γεντί Κουλέ» έχει κοιτάξει στα μάτια τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος (5 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Το τελευταία δείγμα γραφής του ΟΦΗ ήταν η ήττα στον Βόλο με σκορ 3-1. Στο συγκεκριμένο ματς τραυματίστηκε ο μέσος Νέιρα, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό. Panathinaikos Live Streaming

Με συγκέντρωση για το διπλό

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι σε μια δύσκολη έδρα «απαγορεύεται» η χαλάρωση. Το «τριφύλλι» μεσοβδόμαδα επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Οι «πράσινοι» δεν άφησαν τον Άρη να πάρει «ανάσα» (2-0) στη Λεωφόρο και αν ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να σκοράρουν και περισσότερα γκολ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης κόντρα στον Άρη επέστρεψε για τα καλά στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και είναι και πάλι το μεγάλο φαβορί για να ξεκινήσει βασικός στην Κρήτη.

Στο απουσιολόγιο βρίσκονται οι Γεντβάι, Χουάνκαρ, Βέρμπιτς λόγω τραυματισμού, ενώ θα απουσιάσει και ο Αράο που συμπλήρωσε κάρτες.

Διαθέσιμος είναι και πάλι ο Σένκεφελντ που εξέτισε την ποινή τους, ενώ στα άκρα της επίθεσης οι Παλάσιος, Μπερναρ έχουν τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσουν βασικοί. Στα χαφ ο Πέρεθ πήρε ανάσες και υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει βασικός παρέα με τον Τσέριν που απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο κέντρο της άμυνας ο Τερίμ σκέφτεται να διατηρήσει το δίδυμο Ούγκο, Ακαϊντίν που κόντρα στον Άρη κράτησε το «μηδέν».

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έχουν συναντηθεί 55 φορές στο παρελθόν. Στην Κρήτη σε 27 ματς οι «πράσινοι» μετρούν 13 νίκες, ο ΟΦΗ έχει πανηγυρίσει 6 φορές και 8 παιχνίδια σταμάτησαν στο «Χ». Πέρυσι το «τριφύλλι» επικράτησε 2-0 στο «Γεντί Κουλέ», όμως κανείς δεν έχει ξεχάσει το στραβοπάτημα που ακολούθησε στη Λεωφόρο (1-1).

ΟΦΗ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Έφτασε τις 800 εντός έδρας νίκες

Ιστορικής σημασίας μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη (2-0). Είναι η 800ή που πετυχαίνουν οι «πράσινοι» ως γηπεδούχοι στην 65χρονη παρουσία τους στην Α’ Εθνική/Super League.

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε 1.063 εντός έδρας αγώνες για να φτάσει σ’ αυτό το ορόσημο. Έχει ακόμα 178 ισοπαλίες και 85 ήττες, ενώ η διαφορά τερμάτων είναι 2.450-690. Στους αριθμούς αυτούς περιλαμβάνονται φυσικά και οι αγώνες των πλέι οφ, όχι μόνο της κανονικής διάρκειας.

Μόνο ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να σπάσει το «φράγμα» των 800 νικών πριν από τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτάσει πλέον τις 833 νίκες, ενώ τρίτη είναι η ΑΕΚ με 770 και τέταρτος ο ΠΑΟΚ με 728.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την 47η εντός έδρας νίκη του επί του Άρη σε σύνολο 64 αναμετρήσεων πρωταθλήματος. Ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, έφτασε τα 35 γκολ σε 171 συμμετοχές στη Super League.

«Η απόφαση του CAS δικαιώνει την αποχώρησή μας από το γήπεδο»

Την απόλυτη ευθύνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που αποδείχτηκε περίτρανα μετά και την απόφαση του CAS, αλλά και τη δικαίωση αποχώρησης των πράσινων από το Φάληρο μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από τη ρίψη κροτίδας, υπογράμμισαν το απόγευμα της Πέμπτης στον Παναθηναϊκό.

Σχολιάζοντας τα όσα έλεγαν από τους «ερυθρόλευκους» και το κλίμα που υπάρχει περί δικαίωσης από τη στιγμή που επιστράφηκε ο ένας βαθμός, οι πράσινοι κάνουν λόγο για απόφαση που ήταν και παραμένει κόλαφος. Επιβεβαιώνει την πλήρη αυθεντικότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ σε πείσμα της λάσπης που δέχτηκε.

Χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό διευκρίνιζαν ότι το ανώτατο δικαστήριο επί της ουσίας αποδέχτηκε όλες τις εξετάσεις ως γνήσιες. Απέρριψε κάθε επιχείρημα του Ολυμπιακού περί του αντιθέτου. Ταυτόχρονα δικαίωσε την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το γήπεδο και ξεκαθάρισε ότι σωστά διεκόπη το ματς.

Οσον αφορά με την επιστροφή του ενός βαθμού στον Ολυμπιακό, αυτή έχει να κάνει αποκλειστικά με τη βοήθεια των «ερυθρόλευκων» στη σύλληψη του οπαδού και σε καμία περίπτωση από οποιαδήποτε άλλο στοιχείο που να διαφοροποιεί τη νίκη του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Αδιαμφισβήτητος ο τραυματισμός Χουανκάρ, ανυπόστατα τα επιχειρήματα του Ολυμπιακού»

Πανηγυρική δικαίωση για τον Χουανκάρ και τον Παναθηναϊκό. Το σκεπτικό του CAS να ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται καμία αμφισβήτηση για τον τραυματισμό του Ισπανού. Μπορεί το Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης να επέστρεψε τον έναν βαθμό στους Ερυθρόλευκους. Ωστόσο, η κατακύρωση του αγώνα υπέρ των Πρασίνων παρέμεινε κι αυτό είναι το πλέον σημαντικό.

Εξάλλου, και το σκεπτικό της απόφασης του CAS δεν αφήνει κανένα περιθώριο για να αμφισβητηθεί ο τραυματισμός του Ισπανού αριστερού μπακ. Έτσι, δικαιώνει απόλυτα τη στάση του Τριφυλλιού να αποχωρήσει από το γήπεδο, μιας και δεν ήταν δυνατό να αγωνιστεί ο παίκτης.

Όπως ξεκαθαρίζεται από το CAS, ο τραυματισμός του Χουάνκαρ συνιστά «σωματική βλάβη». Όπως αυτή εννοείται από το άρθρο 115 του ΠΚ της ΕΠΟ. Επίσης, έχει ενδιαφέρον το σημείο που αναφέρει το Δικαστήριο πως ο νυσταγμός περιλαμβάνει την ακούσια κίνηση των οφθαλμών. Επομένως είναι εύλογο να βεβαιωθεί ότι δεν θα μπορούσε να γίνει προσποιητά από τον Ποδοσφαιριστή.

Ακόμη σημείωνεταια ότι το CAS, εξετάζοντας τις εκθέσεις του αγώνα, έκρινε πως η απόφαση του Ιταλού ρέφερι να τον διακόψε, δεν προήλθε από τη συμπεριφορά των παικτών του Παναθηναϊκού που εγκατέλειψαν τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, χαρακτηρίζει ως “ανυπόστατο” τον σχετικό ισχυρισμό του Ολυμπιακού. Τέλος, στο σκεπτικό του CAS αναφέρεται ότι δεν υφίστανται στοιχεία που να δείχνουν ότι ο διαιτητής έδωσε διορία πέντε λεπτών στους παίκτες του Παναθηναϊκού για να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε γίνεται αναφορά στο γεγονός με τις πίτσες, το οποίο είχε προβάλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News