Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Ξανά για βασικός ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ έδωσε τις απαντήσεις του στον Τερίμ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ κατατάσσεται ως σημαντική επιλογή για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Τα προβλήματα για τον Φατίχ Τερίμ παραμένουν, καθώς αρκετοί παίκτες της ομάδας βρίσκονται εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμών, όπως οι Γεντβάι, Χουάνκαρ και Βέρμπιτς, μαζί με τον τιμωρημένο Αράο.

Η απουσία του Κροάτη και του Βραζιλιάνου περιορίζει σημαντικά τις επιλογές του Τούρκου προπονητή στο κέντρο άμυνας. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επιστρέφει στη δράση μετά την ολοκλήρωση της ποινής του και αναζητά θέση στο αρχικό σχήμα, αλλάζοντας το δίδυμο των Ούγκο και Ακαϊντίν που δεν έχει ακόμη βρει την καλή του χημεία.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές, αφού η απόδοση της ομάδας ήταν καλή απέναντι στον Άρη. Ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο, δεν μπορούν να βγουν αφού ο Τερίμ συχνά αρέσκεται σε εκπλήξεις. Διαθέσιμος θα είναι και ο Φίλιπ Τζούρισιτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και λογικά θα είναι στην αποστολή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News