Αταμάν: «Βόμβες» για τη διαιτησία και... καρφιά για παίκτες μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Δείτε τι δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague.

«Χείμαρρος» Αταμάν στη συν. Τύπου: «Κάποιοι δείχνουν φόβο - Γι' αυτό δεν έπαιξε ο Χολμς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός

«Αρχικά συγχαρητήρια στον Βεζένκοφ, γιατί ήθελε να δείξει ότι είναι ένας μεγάλος πάουερ φόργουορντ. Εμείς δεν είχαμε κάποιον σε αυτή τη θέση. Οι δικοί μας πάουερ φόργουορντ (σ.σ. Μήτογλου, Χουάντσο) δεν έβαλαν ούτε έναν πόντο. Ο Σάσα πήρε ευθύνες και έβαλε 24 πόντους.

Συγχαρητήρια και στους διαιτητές, που θέλουν να δείξουν ότι είναι οι καλύτεροι. Με αυτή τη διαιτησία απόψε μπορεί να έχουν μια θέση στον τελικό. Οι βολές ήταν 18-28 σήμερα. Ξέρω ότι θα με τιμωρήσει η Ευρωλίγκα για όσα λέω, αλλά τους δίνω ξανά συγχαρητήρια.

Εμείς προσπαθήσαμε, παλέψαμε, αλλά αν χάνεις πολλά σουτ και παίζεις μόνο με έναν παίκτη, τον Ναν, δεν μπορείς να κερδίσεις. Συγχαρητήρια στον Βεζένκοφ ξανά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News