Παναθηναϊκός: Επέστρεψε για τα καλά ο Ιωαννίδης!

Ιωαννίδης: Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το «πρωταθλητής χειμώνα»

Με την Κηφισιά παρότι δεν πατούσε γερά (έλειπε από τα γήπεδα πάνω από ένα μήνα για να μην ξεχνιόμαστε) έδωσε την ασίστ για το γκολ του Παλάσιος.

Κόντρα στον Αρη “γέμισε” τα καρέ του αντιπάλου, συνδυάστηκε με τους συμπαίκτες του, σκόραρε, τον “ένιωσαν” για τα καλά οι παίκτες του Ακη Μάντζιου.

Μένουν ακόμα 11 ματς για να ξεπεράσει τα 15 γκολ ο Φώτης Ιωαννίδης και το όνομά του να ακουστεί ακόμα περισσότερο στο εξωτερικό.

Τέλος Νοέμβρη πάντως είχε συγκεντρώσει τόσο ντόρο γύρω από το άτομό του, ήταν εκείνος ο παίκτης που είχαν αναζητήσει περισσότερο από κάθε άλλον οι φίλαθλοι ανά την υφήλιο μέσω του transfermarkt.com, ειδικά μετά το τέρμα που σκόραρε στους Γάλλους, με την εθνική ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε Γερμανία και Ιταλία τον παρακολουθούν στενά, τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Άιντραχτ, η Στουτγκάρδη και η Μπολόνια που θα επανέλθουν (και όχι μόνο αυτές), αν στο τέλος της σεζόν ο μικρός είναι νταμπλούχος, έχοντας αυξήσει τον αριθμό των τερμάτων του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News