Παναθηναϊκός: Εκπληκτικός ο Ντραγκόφσκι, δεν... χάνει το Euro

Ντραγκόφσκι: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα - Ήμασταν ενωμένοι»

Εξαιρετικές οι αντιδράσεις Ντραγκόφσκι στα δύο φαρμακερά σουτ του Αρη στο β΄ μέρος, στο ένα πετάχτηκε στην δεξιά του γωνία κι έβγαλε την μπάλα εντυπωσιακά, στην δεύτερη καπάκωσε την βολίδα του αντιπάλου του με τα χέρια-τανάλιες που διαθέτει.

Δεν υπάρχει άνθρωπος αυτή την εποχή στον Παναθηναϊκό που να μην εύχεται η Σπέτσια να υποβιβαστεί, θα είναι πιο εύκολο μετά να αποκτήσεις τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή που θέλει να ξεχωρίσει σε κλαμπ πρωταθλητισμού ώστε να μην χάσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Ήδη ο 26χρονος φέρνει βαρέως το γεγονός ότι δεν ήταν παρών στο Μουντιάλ. Για μία διετία (2019-21) ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Φιορεντίνα μα ένας μυϊκός τραυματισμός τον έκανε αναπληρωματικό του Πιέτρο Τερατσιάνο.

Η Σπέτσια έδωσε 2 εκατομμύρια ευρώ και τον κάνει να αισθανθεί …βασιλιάς όμως λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, κι ενώ έχει σίγουρη την θέση του στο ρόστερ της Εθνικής Πολωνίας, ένας τραυματισμός του στέρησε την συμμετοχή.

Ο Ντραγκόφσκι δεν θέλει να χάσει δεύτερη σερί μεγάλη διοργάνωση…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News