Τέμπη: Ξέσπασμα Λεωφόρου για κράτος, Μητσοτάκη, Καραμανλή

Τέμπη: Ξέσπασμα Λεωφόρου για κράτος, Μητσοτάκη, Καραμανλή

Αναπόφευκτα το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό ένεκα της ημέρας είναι τα Τέμπη. Το είδαμε και στη Λεωφόρο στα πρώτα λεπτά του Παναθηναϊκός – Άρης.

Στο Αγρίνιο σήκωσαν πανό για το έγκλημα στα Τέμπη, στη Λεωφόρο υπήρξε κατακραυγή για όσα βλέπουμε έναν χρόνο τώρα.

Για τη συγκάλυψη που γίνεται, για τις ντροπιαστικές δηλώσεις, το απύθμενο θράσος μία κακοστημένης εξεταστικής επιτροπής και την παντελή έλλειψη του κράτους δικαίου.

«Φωνή λαού, οργή Θεού», λέει ο λαός. Ένα γήπεδο, αφού τήρησε την ενός λεπτού σιγή, άρχισε να ξεσπά. Να βγάζει από μέσα του την οργή που έχει.

Τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν πολλά. Με τη σέντρα του αγώνα το πρώτο ήταν το «πουτ… γιοι πολιτικοί», ενώ ακολούθησε το γνωστό υβριστικό σύνθημα για τον Πρωθυπουργό. «Μητσοτάκη γαμ…» φώναξε ο κόσμος από τις κερκίδες.

«ΠΑΟ θρησκεία Θύρα 13, γαμ… τοκράτος και η αστυνομία» ήταν το επόμενο, ενώ από την οργή του κόσμου δεν ξέφυγε ούτε ο χυδαίος Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Μέχρι και για προσωπική οδύνη μίλησε τέτοια ημέρα ξεχνώντας τι έλεγε λίγες μέρες πριν το δυστύχημα και πώς κουνούσε το δάχτυλό του στα έδρανα της Βουλής. «Καραμανλή πουτ… γιε» φώναξε η Λεωφόρος και κάπου εκεί μπήκε το γκολ του Τάσου Μπακασέτα για να αλλάξει το κλίμα που επικρατούσε στις εξέδρες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News