Παναθηναϊκός να γουστΑΡΗΣ και άνετη επικράτηση στη Λεωφόρο! (vids)

Παναθηναϊκός να γουστΑΡΗΣ και άνετη επικράτηση στη Λεωφόρο! (vids)

Με άνεση ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη με 2-0 και επέστρεψε στις καλές του εμφανίσεις. Μπακασέτας και Ιωαννίδης «υπέγραψαν» την επιστροφή του Τριφυλλιού στα τρίποντα. Ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ οι «πράσινοι».

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό. Στο 3′ οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με βολίδα του Μπακασέτα από γύρισμα του Παλάσιος. Στην αμέσως επόμενη φάση άγγιξαν και το 2-0 στην αναμέτρηση και πάλι από τον αρχηγό της Εθνικής, αλλά ο Κουέστα αντέδρασε.

Απίθανη ευκαιρία σπατάλησε με το δεξί ο Μπερνάρ στο 14′ όταν περίπου από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα ψηλά. Οι «πράσινες» ευκαιρίες συνεχίστηκαν, στο 18′ ο Ιωαννίδης με σκαφτό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Άρη. Ο Μλαντένοβιτς παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο 24′.

Ένα λεπτό μετά τα 30′ ο Ιωαννίδης απέφυγε από πλαϊνή θέση με κοφτή ντρίμπλα έναν αντίπαλο, αλλά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, αντί να δώσει πάσα στο πέναλτι.

Ο Άρης μπήκε στο β’ ημίχρονο με μια καλή ευκαιρία του Ζαμόρα, του οποίου η κεφαλιά πέρασε οριακά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ντραγκόφσκι. Στο 50′ ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι, ο Ιωαννίδης ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και «έγραψε» το 2-0 στη Λεωφόρο.

Ο Ντραγκόφσκι έδειξε την κλάση του στο 60′ και απέκρουσε δύσκολο σουτ του Μανού Γκαρθία. Μακρινό σουτ του Νταρίντα έσβησε στα χέρια του Πολωνού τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού στο 75′. Ο Τερίμ έκανε τρεις αλλαγές στο 80′ με το πέρασμα των Αράο, Μαντσίνι και Σπόραρ στις θέσεις των Τσέριν, Παλάσιος και Ιωαννίδη.

Δυνατό σουτ από τον Μλαντένοβιτς έβγαλε σε κόρνερ με το ένα χέρι ο Κουέστα στο 87′. Ένα λεπτό αργότερο σε ρόλο επιθετικού ο Αράο τελείωσε τη φάση, η μπάλα πέρασε από τον Κουέστα και πάνω στη γραμμή έσωσε η άμυνα των φιλοξενούμενων. Στις καθυστερήσεις πήρε συμμετοχή ο Λημνιός.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Τσέριν, Μπακασέτα, Παλάσιος, Ιωαννίδη, Μπερνάρ

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπτς, Ρόουζ, Μοντόγια, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Ζιλ, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Μορόν

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News