Παναθηναϊκός: Με την συνταγή των ντέρμπι για να νικήσεις τον Αρη
Απέναντι σε Άρη/ΟΦΗ καλείσαι να πράξεις ότι έκανες προ λίγων ημερών σε Τούμπα, Φιλαδέλφεια, Καραϊσκάκη, δεν έχει περάσει δα και πολύς καιρός, άσχετα αν μετά υποτίμησες αντιπάλους και τώρα τρέχεις και δεν φτάνεις.
Ο Φατίχ Τερίμ ηγούνταν ενός συνόλου ικανού όχι μόνο να μείνει πρώτο αλλά και να κάνει σημαντικές “ζημιές”. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός τον υποτίμησαν και με μισή ομάδα, μέσα στις έδρες των αντιπάλων έβγαλε κυριαρχία.
Οι πράσινοι στα ντέρμπι έδειξαν επιθετικότητα, ένταση στην πρέσινγκ, με τον Κώτσιρα κρυφό χαρτί να παίζει παντού, να έχει δυνάμεις και να πιέζει σε πολλούς χώρους.
Ο Έλληνας διεθνής στην αμυντική τακτική λειτούργησε σε υψηλό επίπεδο βγαίνοντας σε όλα τα μαρκαρίσματα των πλευρών, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο σε Πέρεθ και Τσέριν να έχουν βοήθειες εσωτερικά, την ίδια στιγμή που Μπακασέτας, Μπερνάρ προσέφεραν σε δημιουργία.
Ευστοχώντας στις ευκαιρίες που σου παρουσιάστηκαν κατάφερες να προβληματίσεις τους αντιπάλους σου, παίζοντας χωρίς πολλά κομβικά σου στελέχη.
Μια εξέλιξη που αμφιβάλλουμε αν θα βλέπαμε αν στη θέση σου ήταν οι ανταγωνιστές σου. Το πως κατάφερες να τους κάνεις να αναθεωρήσουν χάνοντας τέσσερις πόντους στην έδρα σου από ομάδες που ούτε καν “τις βλέπεις”, πρέπει να σε κάνει να αναρωτιέσαι.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το πλάνο με Ντε Φράι, το φιλικό για... βασικός ενόψει Πάκσι
- Παναθηναϊκός: Γεμίζει η Λεωφόρος με Γκρασχόπερς - Πόσα εισιτήρια έχουν φύγει
- Παναθηναϊκός: Η υπόθεση Φαν Ντρόγκελεν και η εναλλακτική που εξετάζεται
- Παναθηναϊκός: Εκεί θα γίνει η μεγάλη υπέρβαση μετά το «ναυάγιο» με Γένσεν
- Μπακασέτας: Ελληνική ομάδα πρώτο φαβορί - Τι λένε οι μπουκ