Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Άρης: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Παναθηναϊκός: Τρομερή κίνηση Ιωαννίδη στο γκολ του Γερεμέγεφ

Μονομαχία για την ανάκαμψη του πληγωμένου αγωνιστικά και ψυχολογικά Παναθηναϊκού καθώς αντιμετωπίζει τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Άρη, στη Λεωφόρο σήμερα το βράδυ (28/02, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται τώρα στην τρίτη θέση του πίνακα με ένα απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή. Όλοι γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα ​​από τη νίκη θα θέσει σε κίνδυνο τις φιλοδοξίες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν.

Παρόλο που είναι ακόμα πρόωρο, καθώς απέχουμε ακόμα από τη λήξη της κανονικής περιόδου και υπάρχουν ακόμα τα playoffs, κάθε σταγόνα απώλειας στον δρόμο προς τον τίτλο φαίνεται να επηρεάζει.

Τα προβλήματα δεν θα λείπουν, πάντως, στον Φατίχ Τέριμ και την προσπάθεια να επαναφέρει την ομάδα του στις νίκες. Καθώς ο Τούρκος τεχνικός δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους τραυματίες Φίλιπ Τζούριτσιτς, Τιν Γεντβάι, Χουάνκαρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, αλλά και τον τιμωρημένο Σένκεφελντ.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Παναθηναϊκός-Άρης: Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μπερνάρ

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ροζ, Μοντόγια – Ζουλ, Τζούρασεκ, Νταρίντα – Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μορόν

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News