Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, με Μπερνάρ στο 4.30!

Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ έδωσε τις απαντήσεις του στον Τερίμ

Οι αποδόσεις για το Παναθηναϊκός-Άρης της 25ης αγωνιστικής από τη Novibet.

Και τώρα τρέχει ο Παναθηναϊκός! Το «τριφύλλι» μετά τις δύο διαδοχικές εντός έδρας «γκέλες» με Λαμία (2-2) και Κηφισιά (1-1) στη Super League «καίγεται» για επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Άρη, αφού πλέον κινδυνεύει να χάσει την επαφή του με την πρώτη θέση.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ (ξανα)έπαιξε με τη φωτιά απέναντι στην Κηφισιά και κάηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τούρκος Coach υποσχέθηκε διορθωτικές κινήσεις και απάντηση με νίκη κόντρα στον Άρη, ενώ η διοίκηση για να σταματήσει τα σημάδια χαλάρωσης αποφάσισε να τραβήξει τα λουριά και επέβαλε βαρύ πρόστιμο 200 χιλ. ευρώ στους παίκτες της ομάδας για την ισοπαλία με τη Κηφισιά.

Πλέον η καυτή πατάτα βρίσκεται σε πόδια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πρέπει να επαναφέρουν τους «πράσινους» στο δρόμο των επιτυχιών. Περιμένουμε πάθος από το πρώτο λεπτό και η νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο κοστολογείται σε απόδοση 2.15.

Ο Τερίμ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σένκεφελντ, ενώ στην επίθεση θα επιστρέψει ο Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος ανήκει στους πιο φορμαρισμένους παίχτες του Παναθηναϊκού και με δεδομένο ότι πήρε ανάσες με την Κηφισιά θα μπει κεφάτος και με περισσότερη μέσα στο τερέν. Ο Μπερνάρ στα τελευταία 3 παιχνίδια με Ολυμπιακό, Πανσερραϊκό και Λαμία μετράει 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ και θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Άρη. Anytime σκόρερ Μπερνάρ σε απόδοση 4.30.

Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι οι «πράσινοι» υπό τις οδηγίες του Τερίμ παίζουν σαφώς πιο επιθετικά και συχνά ξεχνούν τα αμυντικά τους καθήκοντα. Αξίζει να σταθούμε στο στατιστικό που δείχνει ότι τα 5/6 και 8/10 τελευταία ματς του «τριφυλλιού» στη Super League έχουν λήξει με 2-3 γκολ και αυτό οφείλεται και σε αμυντικές ανορθογραφίες. Σύνολο γκολ στο ματς με τον Άρη 2-3 γκολ σε απόδοση 1.92.   

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News