Παναθηναϊκός - Άρης κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (28/2)

Παλάσιος: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Οι «πράσινοι»με τον κόσμο στο πλευρό τους υποδέχονται στη Λεωφόρο τον Άρη για την 25η αγωνιστική της Super League (28/02, 21.00).

Οι «πράσινοι»με τον κόσμο στο πλευρό τους υποδέχονται στη Λεωφόρο τον Άρη για την 25η αγωνιστική της Super League (28/02, 21.00). Και τώρα τρέχει ο Παναθηναϊκός! Το «τριφύλλι» μετά τις δύο διαδοχικές εντός έδρας «γκέλες» με Λαμία (2-2) και Κηφισιά (1-1) στη Super League «καίγεται» για επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Άρη, αφού πλέον κινδυνεύει να χάσει την επαφή του με την πρώτη θέση.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ (ξανα)έπαιξε με τη φωτιά απέναντι στην Κηφισιά και κάηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τούρκος Coach υποσχέθηκε διορθωτικές κινήσεις και απάντηση με νίκη κόντρα στον Άρη, ενώ η διοίκηση για να σταματήσει τα σημάδια χαλάρωσης αποφάσισε να τραβήξει τα λουριά και επέβαλε βαρύ πρόστιμο 200 χιλ. ευρώ στους παίκτες της ομάδας για την ισοπαλία με τη Κηφισιά.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 21.00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1HD.

Παναθηναϊκός – Άρης κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (28/2)

Με απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, επιβλήθηκε πρόστιμο 200.000 ευρώ στους παίκτες της ομάδας για τις δύο σερί γκέλες με Λαμία και Κηφισιά. Δεν θα περάσουν… αναίμακτα για τους παίκτες του Τριφυλλιού οι δύο διαδοχικές σοκαριστικές γκέλες στη Λεωφόρο κόντρα σε Λαμία και Κηφισιά.

Μετά το “βατερλώ” της περασμένης εβδομάδας, ακολούθησε ακόμη ένα χθες (25/2) βράδυ. Τέσσερις σερί χαμένοι βαθμοί απέναντι σε αντιπάλους πολύ χαμηλότερης δυναμικής, που θα μπορούσαν να έχουν αυτή τη στιγμή τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Αντιθέτως, οι Πράσινοι βρίσκονται στην 3η θέση και στο -3.

Μετά και τη νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση μάλιστα κόντρα στην Κηφισιά, η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να πάρει τα… μέτρα της. Κι όπως επιβραβεύτηκαν οι παίκτες για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, έτσι αυτή τη φορά τους επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News