Παναθηναϊκός: Τότε ανανεώνει ο Κώτσιρας - Η διάρκεια του συμβολαίου

Κώτσιρας: «Η ομάδα είναι έτοιμη» - Τι είπε ο Βέρμπιτς για Μπράγκα! (vid)

Ο Γιάννης Κώτσιρας κάνει φοβερές εμφανίσεις μετά την έλευση του Φατίχ Τερίμ ο οποίος έχει αναγεννήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο Τούρκος τεχνικός δεν τον χρησιμοποιεί μόνο στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά ακόμη και σε θέσεις που δεν είχε αγωνιστεί στο παρελθόν, όπως αυτές του αμυντικού και του κεντρικού μέσου.

Αυτή η εξέλιξη έχει κάνει την διοίκηση του Παναθηναϊκού να θέλει να ανανεώσει τον συμβόλαιο του Κώτσιρα το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έως την προσεχή Πέμπτη (29/2), ο Παναθηναϊκός θα καλέσει τον Κώτσιρα για να συζητήσουν για επέκταση συμβολαίου έως το 2026.

Οι πράσινοι θα προτείνουν διετές συμβόλαιο στον Έλληνα παίκτη με σημαντική αύξηση των αποδοχών του.

Ο Κώτσιρας αναμένεται να επιβραβευτεί τόσο για την προσφορά του όσο και για τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι εξαιρετικός γι’αυτό και έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων στο Σύλλογο.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News