Παναθηναϊκός: Σανίδα σωτηρίας για το Τριφύλλι...

Παναθηναϊκός: Σανίδα σωτηρίας για το Τριφύλλι...

Η τύχη είναι αστάθμητος παράγοντας στο ποδόσφαιρο την οποία οφείλεις πάντα να κυνηγάς με την απόδοσή σου.

Ο Παναθηναϊκός δεν το έκανε με τον ΠΑΟΚ, ούτε με την Λαμία, την Τετάρτη σώθηκε από τον Ντραγκόφσκι που μπορεί να λέει ότι μόνος του χάρισε μια πρόκριση, ενώ το περασμένο Σάββατο το δοκάρι δεν του έκανε την χάρη να αποδράσει από ένα ματς που διάβασε εντελώς λάθος και νόμιζε ότι του αρκούσαν 45 λεπτά ποδοσφαίρου για να προσθέσει τους βαθμούς στο ενεργητικό του.

Η εικόνα του παιχνιδιού με τους Θεσσαλονικείς ήταν για να κερδίσει ο φιλοξενούμενος άνετα.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν δέχθηκαν ούτε μία επίθεση από συνεργασία των αντιπάλων τους (πλην εκείνης στο τέλος της παράτασης) και η μοναδική φάση του οικοδεσπότη ήταν από το λάθος του Κοτάρσκι που έφερε την κεφαλιά Μαντσίνι η οποία απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή.

Αντιμετωπίσθηκαν αποτελεσματικά όλα τα όπλα του Παναθηναϊκού, ο Μπακασέτας και ο Μπερνάρ βρέθηκαν σε κακή ημέρα, ήταν απογοητευτικοί και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν.

Ο έτερος δημιουργός Βιλένα έπαιζε βασανιστικά αργά και η μπάλα δεν έφευγε από τα πόδια του, σε ακόμα ένα υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι ήταν εξαφανισμένος.

Τα πέναλτι φαινόταν η μοναδική σου σωτηρία και ευτυχώς έφτασες εκεί όπου μίλησε ο “Ντράγκο”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News