Παναθηναϊκός: Εκεί βρίσκει τις απαντήσεις το Τριφύλλι...

Λημνιός: Οι δηλώσεις του... χρυσού σκόρερ στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Οι νίκες βοηθούν στο να διατηρείται καλό το κλίμα στα αποδυτήρια και να δουλεύεις με περισσότερη όρεξη στο Κορωπί.

Κανείς δε θέλει την εσωστρέφεια από δαύτη έχουμε χορτάσει στον Παναθηναϊκό όμως και οι επιτυχίες απαγορεύεται να λειτουργούν ως παραμορφωτικός καθρέφτης.

Το είδαμε κόντρα στη Λαμία, με τους παίκτες να μπαίνουν χαλαροί σκεπτόμενοι το 0-1 στην Τούμπα.

Την Τετάρτη γλίτωσαν στο τέλος έναν οδυνηρό αποκλεισμό και πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη όσα είδαμε.

Για την ομάδα του Τερίμ η κυριαρχία που είχε συνολικά ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα είναι απόδειξη πως οι πράσινοι έχουν προοπτικές , αρκεί να παίζουν με σχήματα που τους ευνοούν να τις καταθέτουν στο χορτάρι.

Οι πράσινοι έχουν παίκτες αξίας στο ρόστερ, δουλεύουν καλά κι έχουν μπροστά τους μέλλον.

Το γήπεδο δίνει πάντοτε τις απαντήσεις του και αν διαβάσεις τα σημάδια του, τα ακολουθήσεις και δουλεύεις σκληρά, θα πετύχεις.

Το γήπεδο φώναξε πως δεν βοηθά την ομάδα, να παίζουν μαζί οι Βιλένα, Σποράρ, πως είναι λάθος να μην εκμεταλλεύεσαι την φόρμα του Κώτσιρα στο κέντρο.

Μόλις μπήκε ο Βαγιαννίδης στο γήπεδο και ο τελευταίος ανέβηκε στα χαφ αποκτήθηκε το δικαίωμα ο Παναθηναϊκός να ψάξει με μεγαλύτερη πίστη το γκολ (ρισκάροντας φουλ χωρίς κλασικό αμυντικό μέσο), ενώ και ο Γερεμέγιεφ πλάι στον Σποράρ ανησυχούσε περισσότερο τους παίκτες του Λουτσέσκου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News