Παναθηναϊκός: Βρήκε τον... σωτήρα του στον Γερεμέγεφ!

Παναθηναϊκός: Βρήκε τον... σωτήρα του στον Γερεμέγεφ!

Από τον Αλεξ Γερεμέγεφ ξεκινά η φάση της μείωσης του σκορ στον ημιτελικό, ο Σουηδός εκτέλεσε και πεναλτάρα στη “ρώσικη ρουλέτα” για μια ακόμα φορά ήταν σημαντικός παράγων μιας επιτυχίας και απορούμε πως ακόμα δεν έχει φτάσει να λογίζεται ως βασικός.

Οι αποφάσεις του με την μπάλα είναι εξαιρετικές, τα τελειώματά του καίρια κι απολαυστικά, τι παραπάνω πρέπει να κάνει δηλαδή για να πάρει σειρά αγώνων ως το 9 του Παναθηναϊκού;

Πράγματι έχει πετύχει κάμποσα τέρματα σε παιχνίδια που η ομάδα του είχε κυριαρχήσει με μεγάλη ευκολία, σε κλαμπ που δεν μπόρεσαν να την προβληματίσουν, υπάρχει όμως και μία πραγματικότητα που δεν γίνεται να μην την μετράμε.

Ο Γερεμέγεφ στα πρόσφατα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει την διαφορά.

Μεγάλη υπόθεση να έχεις μια κολώνα στα καρέ του αντιπάλου που μπορεί να μην είναι υβρίδιο Ιμπραήμοβιτς-Χάαλαντ ωστόσο βγάζει μεγαλύτερη ένταση από τον Σποράρ, πάει πιο δυνατά στην μπάλα και δεν βγάζει ούτε στιγμή νωθρότητα στο γήπεδο.

Εδώ φτάσαμε ο Σλοβένος να τρέμει όταν εκτελεί πέναλτι, τρίτο φετινό χαμένο, μετά από τις εκτελέσεις σε Τρίπολη και Λαμία!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News