Παναθηναϊκός: Αυτό χρειάζεται πραγματικά ο ποδοσφαιρικός!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ

Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό σπορ που καμιά φορά (άγνωστο γιατί) μας αρέσει να το κάνουμε σύνθετο.

Αν π.χ ο φορ σκοράρει, όλα είναι εύκολα. Αν δεν υπάρχει τέτοιος, τον χρειάζεσαι. Αν πάλι δεν κυκλοφορείς μπάλα και η φλυαρία των χαφ σου προσκαλεί τον αντίπαλο να στήσει …κάστρο κοντά στα καρέ σου φέρνοντας τη μπάλα διαρκώς μέσα σε αυτά, δύσκολα γλιτώνεις.

Ο Παναθηναϊκός αν και δεν έκανε τίποτα από τα βασικά σωστά, εντούτοις την σκαπούλαρε με τον ΠΑΟΚ που λογικά νιώθει πολύ άσχημα που έχασε την πρόκριση.

Πρέπει να πάρει το μάθημά του ο σύλλογος και να σταματήσει να δοκιμάζει αδόκιμα σχήματα με παίκτες που όσες ευκαιρίες κι αν πάρουν αδυνατούν να παίξουν καλά.

Αν εξακολουθήσει το τριφύλλι να κάνει χάρες θα χρειαστεί σύντομα ψυχολόγο και…ψυχίατρο, όχι προπονητή!

Το αναφέρουμε επειδή για μια ακόμα φορά είδαμε ότι αυτή την εποχή το να βασίζεσαι στους Βιλένα, Σποράρ είναι ασύμφορο κι επικίνδυνο. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει ο Γερεμέγιεφ που σε έχει ξελασπώσει ένα σωρό φορές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News