Παναθηναϊκός: Αδιαμφισβήτητο... καθήκον για το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Τεράστιο πριμ Αλαφούζου για την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο εκμεταλλευόμενος τον τερματοφύλακά του και το σάστισμα του αντιπάλου του μετά την έξοδο Μπαμπά από το τερέν.

Η ευκαιρία με τον Μαντσίνι και το εύστοχο πλασέ του Λημνιού στο τέλος της παράτασης ήταν ότι καλύτερο είχε να παρουσιάσει επιθετικά το κλαμπ που λανθασμένα στηρίχτηκε στον Ιωαννίδη μετά από τόσες μέρες απουσίας του Φώτη και κακώς δεν έδωσε περισσότερο χρόνο στον Γερεμέγιεφ που σήμερα είναι ο πιο αξιόπιστος φορ σου.

Το τριφύλλι χωρίς να ανεβάσει στροφές τα κατάφερε την Τετάρτη, αλλά πρέπει να αλλάξει πολλά ενόψει πλέι-οφ.

Να σταματήσει να χάνει παίκτες από μυϊκούς τραυματισμούς και να αρχίσει να αποδίδει όπως τις πρώτες μέρες επί Τερίμ όπου παρουσίασε μια αξιοπρόσεκτη ικανότητα να βγάζει στο φως τις αδυναμίες των αντιπάλων.

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε κυριαρχικά (στο 2-2 με την ΑΕΚ), τιμωρούσε την αφέλεια του αντιπάλου (στο 2-0 με Ολυμπιακό στη Λεωφόρο), κρατώντας τη μπάλα παραπάνω.

Την Τετάρτη με Ζέκα-Βιλένα στον άξονα οι οικοδεσπότες ήταν ακίνδυνοι γιατί δεν κατάφεραν να κάνουν το βασικό, δηλαδή να κυκλοφορήσουν μπάλα.

Αυτό το έκανε απλά κι εύκολα ο ΠΑΟΚ γιατί το παιχνίδι του είχε στόχο: όλα γίνονταν για να φτάσει η μπάλα σε Κωνσταντέλια, Ντεσπότοφ, Τόμας.

Αφού δεν πλήρωσες την κακή σου βραδιά, όλα καλά, ωστόσο για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να κάνεις περισσότερα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News