Παναθηναϊκός: Ακατάλληλο για... καρδιακούς το φετινό Τριφύλλι!

Κώτσιρας: «Δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε μέχρι το τέλος»

Φέτος δοκιμάζεται η ψυχοσύνθεση πολλών, οι καρδιές επίσης, αφού τα θρίλερ διαδέχονται το ένα το άλλο.

Τι πράγμα είναι αυτό που ζούμε και ακόμα δεν έχουμε μπει στα διαδοχικά ντέρμπι των πλέι-οφ. Αποκλείεις στα πέναλτι την Μαρσέιγ που σε παίζει μονότερμα αφού πρώτα παίρνεις πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Αποδράς από το Καραϊσκάκη με την μισή ομάδα εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ ο γηπεδούχος είχε match ball με τον Καρβάλιο να σε καθαρίσει στη διαδικασία των πέναλτι. Περνάς από το Περιστέρι με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Με τον ΠΑΟΚ στο Βορρά βλέπεις την μπάλα στην τελευταία φάση του ντέρμπι να σκάει στο δοκάρι σου.

Την Τετάρτη έπαιξες άθλια, έκανε πάρτι ο ΠΑΟΚ στο κέντρο κι όμως βρήκες γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς και πήγες για μια ακόμα ευκαιρία στα πέναλτι που ο αντίπαλος έχασε την ευκαιρία πρόκρισης σε ΤΡΙΑ match ball, για να μην αναφέρουμε πόσο ψυχοφθόρο ήταν που έχασες εσύ προηγουμένως τις δικές σου ευκαιρίες με Λημνιό, Αράο.

Φυσικά όλα τα παραπάνω για τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο γίνονται την χρονιά που δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Χτικιό ο δεύτερος τη τάξει θεσμός φέτος, αλλά χαλάλι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News