Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Αλαφούζο-Λουτσέσκου, το παρασκήνιο στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Αλαφούζο-Λουτσέσκου, το παρασκήνιο στη Λεωφόρο

Εξελίξεις υπάρχει στο θέμα που είχε προκύψει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τα όσα έλαβαν χώρα στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός λίγο καιρό πριν είχε στείλει εξώδικο προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου με αφορμή τις συνεχείς άστοχες δηλώσεις που έκανε και ονομάτιζε φυσικά το σύλλογο.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη συγκεκριμένη ενέργεια του Τριφυλλιού απάντησε με δική του ανακοίνωση κι ουσιαστικά υπήρξε η δημιουργία μιας νέας «κόντρας» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Παρ’ όλα αυτά στη ρεβάνς της Λεωφόρου για το Κύπελλο Ελλάδος έγιναν κάποια πράγματα που, ίσως, ανατρέψουν την, έως τώρα, κατάσταση που υπήρχε.

Πιο αναλυτικά ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ήταν στο γήπεδο, βρέθηκε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και οι δύο άνδρες τα είπαν κι έδωσαν τα χέρια σε μια κίνηση που δείχνει ότι υπάρχει ανακωχή.

Ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έσπευσε να συγχαρεί τον προπονητή του ΠΑΟΚ για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του αλλά και τα στελέχη του Δικεφάλου.

Σημαντικό όλων σ’ όλα αυτά είναι το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν προηγηθεί αμοιβαίες υποχωρήσεις χωρίς καμία εμπρηστική δήλωση ανάμεσα στους δυο ημιτελικούς, ώστε να λιώσει οριστικά ο πάγος μετά τον επαναληπτικό.

Κάπως έτσι, λοιπόν, όλα δείχνουν ότι το θέμα δε θα λυθεί στα δικαστήρια, καθώς έχουμε εκεχειρία κι από τις δύο πλευρές.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News