Παναθηναϊκός: Το τελειωτικό χτύπημα από Γερεμέγιεφ και Λημνιό!
Πάλι καλά που “έπεσε” η ποινή του Μπακασέτα πριν το παιχνίδι κι είχες ένα σημείο αναφοράς στο κέντρο σου, όχι ότι ο Τάσος έκανε καμιά ματσάρα, αλλά γυάλιζε το μάτι του και η γλώσσα του σώματός του έδειχνε πόσο πολύ ήθελε την πρόκριση.
Ο πιο ζωηρός χαφ σου ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ σε αγώνα που έψαχνες με το ζόρι να βρεις διακριθέντα.
Βέβαια ισχύει και το άλλο, τα ντέρμπι δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις, Είναι ματς ειδικών συνθηκών κι έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζεις, ειδικά απέναντι σε σύνολο που μετά το 1-4 της Τούμπας από τον Ολυμπιακό θα ερχόταν στη Λεωφόρο να παίξει τα ρέστα του.
Τους βοήθησε και ο ρέφερι που άφησε να παιχτεί σκληρό παιχνίδι δίχως να δείξει κάρτες και κάπως έτσι οι παίκτες του Λουτσέσκου κυριάρχησαν.
Δεύτερη φορά που τους πήρες την μπουκιά μέσα από το στόμα, στο πρωτάθλημα στην τελευταία φάση είχε σκοράρει ο Γερεμέγιεφ, την Τετάρτη ο Λημνιός.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός και πέρασε χωρίς όμως βοήθειες από διαιτητές, γιατί έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η 12αδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ, ποιοι έμειναν εκτός
- Σολούκος: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το Κύπελλο Ελλάδας» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το προφίλ του νέου προπονητή αν κλείσει το κεφάλαιο Μπενίτεθ (vid)
- «Δεν θα σκεφτεί την αποζημίωση Μπενίτεθ ο Παναθηναϊκός - Τι συμβαίνει με Βόκολο»
- Βόμβα από Αγγλία: «Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ – Έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του»