Παναθηναϊκός: Η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ και... Λουτσέσκου!

Λουτσέσκου: «Άδικο το αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια»

Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η ωριμότητα και η υπομονή του κόσμου που βρέθηκε στη Λεωφόρο σε ματς που δεν πήγε καλά εξαρχής.

Μετά από κακές μέρες που προηγήθηκαν (ήττα στο μπάσκετ από τον Ολυμπιακό, 2-2 με Λαμία), με τον ΠΑΟΚ να παίζει πολύ καλύτερα, εντούτοις όλοι στήριξαν με σθένος, ακόμα κι όταν η ομάδα έδειχνε ανήμπορη να απειλήσει.

Μπορεί ο τρόπος που σφραγίστηκε η πρόκριση να μην προσφερόταν για καρδιακούς, αλλά τελικά κάποιοι το χάρηκαν περισσότερο, κυρίως λόγω Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος είναι πολύ καλός προπονητής αλλά τόσους μήνες βγάζει ανεξήγητη κακία για το τριφύλλι, κόντρα στο οποίο έχει εξαιρετική παράδοση και πολλές νίκες να επιδείξει από τότε που ήταν στην Ξάνθη!

Την Τετάρτη βρήκε μια ομάδα που έπαιζε με τον 36χρονο Ζέκα και τον βαδιστή Βιλένα στο κέντρο, τον Ιωαννίδη χωρίς παιχνίδια στα πόδια του να χρίζεται βασικός σε ματς που η μπάλα έκαιγε, προηγήθηκε 0-2 και τελικώς έχασε με τον πιο σαδιστικό τρόπο που μπορεί να ανακαλύψει κανείς.

Μερικοί θυμήθηκαν το κάρμα του 2017 με τα όργια Κύζα για να χάσει την πρόκριση ο ΠΑΟ του Μαρίνου Ουζουνίδη, πάντως, η ουσία είναι πως ο Λουτσέσκου έχει δημιουργήσει βεντέτα με το τριφύλλι, με το κοινό να ξεσπά στο τέλος, περιλαμβάνοντας τον πολύ στα συνθήματά του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News