Βασικός ο Ιωαννίδης - Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ

Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός 0-3: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Λεωφόρο στη ρεβάνς του 1-0 (υπέρ του «τριφυλλιού») της Τούμπας, με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Betsson.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:00) στη Λεωφόρο στη ρεβάνς του υπέρ των «πρασίνων» 1-0 της Τούμπας, με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Betsson.

Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ επικρατήσει με ένα τέρμα διαφορά οι δύο ομάδες θα παίξουν ημίωρη παράταση, ενώ αν δεν λύσουν τις διαφορές τους εκεί, θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα, η οποία θα προκριθεί θα διεκδικήσει το τρόπαιο σε αναμέτρηση κόντρα στον Άρη ή τον Παναιτωλικό, με τους «κίτρινους» να έχουν προβάδισμα μετά το εκτός έδρας 1-0. Η ρεβάνς στο «Κλ. Βικελίδης» έχει προγραμματιστεί για τις 6/3.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News