Παναθηναϊκός: Κάνει... λάθη για να μάθει!

Παναθηναϊκός - Λαμία 2-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Οι ομάδες που μπορούν να νικούν βγαίνοντας μπροστά με σιγουριά, ποιότητα, ηρεμία κι όχι νευρωτικά ψάχνοντας το γέμισμα, οι ομάδες που στην διάρκεια του παιχνιδιού βρίσκουν ποιοτικές λύσεις κι ο χρόνος βοηθά να κερδίσουν μέτρα δεν γίνεται αργά ή γρήγορα να μην δικαιωθούν.

Αρκεί να διδάσκονται από τα λάθη τους. Προσωπικά είδαμε μεγαλύτερη ευθύνη στον τομέα κάλυψης του Τόνι Βιλένα, παρά στα λάθη των στόπερ.

Τα χάλια του Ολλανδού δεν σου επέτρεψαν να έχεις παίκτη παραπάνω στα καρέ του αντιπάλου με αποτέλεσμα να χαθούν 45 λεπτά όπου η μπάλα απλά γύρναγε γύρω από τα καρέ της Λαμίας κι εσύ απλά έπαιζες με τα νεύρα του κόσμου.

Στο β΄ μέρος η αλλαγή συστήματος, η είσοδος Γερεμέγιεφ έδωσαν πνοή, ήρθε το 2-1, οι φάσεις δεν σου έλειψαν και για άλλα γκολ, όμως…

Σήμερα -αν ήσουν εύστοχος-θα είχες νικήσει με χορταστικό σκορ (4-2 π.χ) κι όλοι θα μνημονεύαμε ότι χόρτασε μπάλα ο κόσμος.

Τώρα “φταίει” ο Ακαϊντίν και γίνεται …διαδήλωση υπέρ του Μπαρτ Σένκεφελντ που σε καμία περίπτωση δεν μας έχει πείσει ότι είναι μείγμα Κυργιάκου-Χένρισκεν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News