Παναθηναϊκός: Το ναι μεν, αλλά με Μαντσίνι!

Είκοσι λεπτά έπαιξε στην Τούμπα ο Ντάνιελ Μαντσίνι και πρόλαβε να κάνει άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα, χάνοντας και δύο ευκαιρίες να σκοράρει.

Παναθηναϊκός: Αποφασισμένος να κλείσει στόματα Μπερνάρ

Ο Αργεντινός είναι αδικημένος, ίσως και από τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι ο καλύτερος ντριμπλέρ που έχεις μέσα στην ομάδα, με έκρηξη και καλή σέντρα, αλλά δεν σκοράρει συχνά κι έχει κενά διαστήματα στο παιχνίδι του.

Κατά τα άλλα όποτε το κλαμπ πάρει κατοχή και αποφασίσει να κλείσει τον αντίπαλο στα καρέ του, ο εν λόγω παίκτης πάντα θα αναλάβει να βγει μπροστά, να πάρει στα πόδια του το κουμάντο.

Ο νοτιοαμερικάνος είναι ικανός να παίξει σε δύσκολα μέτρα, να παίρνει μπάλα από χαμηλά να την κρατά στην κατοχή του και να δίνει ρυθμό και ποιοτικές επιλογές στο παιχνίδι.

Η αλλαγή συστήματος και νοοτροπίας από τον Τερίμ που ενθαρρύνει τον αυτοσχεδιασμό και ζητά έξτρα επιθετικότητα ευνοεί τον Μαντίνι.

Σε αυτόν τον Παναθηναϊκό έτσι κι αλλιώς υπάρχει πολύ ταλέντο! Δεν μιλάμε για δύο – τρία παιδιά που έχουν ξεχωρίσει, αλλά για μία μεγάλη δεξαμενή παικτών που έχουν μπει σε ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό σχέδιο κι είναι έτοιμοι όποτε τους ζητηθεί να προσφέρουν, να δώσουν ρυθμό, ταχύτητα, ποιοτικές επιλογές. Σαν τον Ντάνιελ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr