Κερδίζει και πατάει κορυφή - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Σπόραρ: «Μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ - Κοιτάμε παρακάτω»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λαμία για την 23η αγωνιστική της Super League στην κατάμεστη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (17/02, 20.30).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λαμία για την 23η αγωνιστική της Super League στην κατάμεστη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (17/02, 20.30). Η ψυχολογία βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ είναι έτοιμοι να προσθέσουν ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό τους, μετά από την μεσοβδόμαδη στην Τούμπα για το Κύπελλο (1-0).

Η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων αντικατοπτρίζεται στον βαθμολογικό πίνακα και το κίνητρο του Παναθηναϊκού να συνεχίσει με νίκη είναι τεράστιο, αφού έτσι θα εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο Τερίμ έχει ενεργοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές και οι «πράσινοι» παίζουν με το πόδι στο γκάζι.

Έτσι το rotation περνάει απαρατήρητο. Το «τριφύλλι» αναμένεται να μπει εκ νέου με άγριες διαθέσεις στο τερέν κάτι που έκανε και στις Σέρρες για να ικανοποιήσει και τον κόσμο που επιστρέφει στις εξέδρες.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20.30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport1 HD.

Ασκεί έφεση για τον Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά και τον Τάισον, με δύο αγωνιστικές για την μεταξύ τους αψιμαχία που οδήγησε στις αποβολές τους στο προχθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ωστόσο, στο «τριφύλλι» δεν πρόκειται να μείνουν με… σταυρωμένα τα χέρια. Αντιθέτως, όπως έγινε γνωστό λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τον αρχηγό της Εθνικής, θα υπάρξει έφεση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Σε επίπεδο αγωνιστικών νέων, ο Φατίχ Τερίμ, είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο Έλληνας επιθετικός κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρεθεί στην αποστολή για το επερχόμενο ματς πρωταθλήματος, προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Μεταξύ άλλων ο Φίλιπ Τζούριτσιτς εξακολουθεί να είναι στα «πιτς» συνεχίζοντας τη θεραπεία του, όπως και οι μακροχρόνια τραυματίες Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News