Παναθηναϊκός: Διαιτητική μουρμούρα ακόμα και έτσι...

Όπως ήταν λογικό τα σπρωξίματα του Ακαϊντίν με τον αντίπαλό του πριν ο Βέρμπιτς σκοράρει στις Σέρρες τα έκαναν επικοινωνιακή παντιέρα οι αντίπαλοι για να πουν ότι ο Παναθηναϊκός ευνοείται.

Superleague: H βαθμολογία μετά το Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός

Υποτίθεται πως η χρήση της τεχνολογίας θα βοηθήσει να αποφευχθούν μεγάλα λάθη, όμως μην γελιέται και με το VAR αντιδράσεις θα υπάρχουν ίσα ίσα για να γίνεται θόρυβος και για να προσπαθούμε να επηρεάσουμε καταστάσεις για την επόμενη φορά.

Αναρωτιόμαστε τι θα συμβεί στα πλέι-οφ με την οξύτητα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν πχ δει ένας διαιτητής μέσω του VAR ένα κράτημα φανέλας και κρίνει πως δεν συνιστά ανατροπή.

Αν δει το χτύπημα της μπάλας σε ένα χέρι και κρίνει πως είναι ακούσιο. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι έτοιμοι να δεχθούν την επαλήθευση και να αξιολογήσουν με ηρεμία την κάθε απόφαση, όταν δηλαδή θα είναι δεδομένο, πως ο διαιτητής πήρε την απόφαση που πήρε ενώ έχει απόλυτη γνώση του τι έχει συμβεί.

Μάνι-μάνι ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει ξεχάσει το πέναλτι-μαρς που δεν δόθηκε υπέρ του στη Ν.Φιλαδέλφεια σε ανατροπή του Βέρμπιτς!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News