Οριστικά μεγάλη απουσία για ΠΑΟΚ - Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Τα στάδια που τον έφεραν στο σήμερα και η επόμενη μέρα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και δε θα έχει τον Φώτη Ιωαννίδη σ’ αυτή.

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «4» του Κυπέλλου Ελλάδος και οι πράσινοι ανακοίνωσαν την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα εκτός αυτής θα είναι για ένα ακόμα ματς ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος μάλιστα στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν κυρίως ασκήσεις κυκλοφορίας με την μπάλα, ενώ υπήρξε και αρκετή τακτική από τον Τούρκο τεχνικό, ο οποίος δεδομένα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μπορέσει να πατήσει πάνω σ’ αυτό για την πρόκριση στον επαναληπτικό.

Αναλυτικά:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης και θεραπεία έκαναν οι Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Φικάι, Κυριόπουλος.

Δείτε την αποστολή:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News