Παναθηναϊκός: Με... πινελιά Μπερνάρ και τώρα Μπακασέτας!

Παναθηναϊκός: Τι αποκομίσαμε από το ντεμπούτο Μπακασέτα

Διαδραστικός ο Μπερνάρ στα τελευταία ματς. Γκολ, ασίστ, εμπνέει τους συμπαίκτες του, τους καθοδηγεί και τους νουθετεί.

Ο Βραζιλιάνος διαθέτει αυτή την ισορροπία μεταξύ σκορ και δημιουργίας για τον συμπαίκτη και μια ταχύτητα στην απόφαση, πεδίο στο οποίο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός ανεξαρτήτως πλαισίου επίθεσης.

Με παρόμοιο, θετικό, χαρακτηρισμό μπορούμε να αξιολογήσουμε την ικανότητα του στο να μοιράζει την μπάλα εκεί που πρέπει.

Επίσης είναι εξίσου αποτελεσματικός σουτάροντας από θέση ή μετά από ντρίμπλα ή όταν σπεύδει να εκτελέσει στημένη μπάλα.

Γενικά το κοσμοπολίτικο προφίλ του δένει άψογα δίπλα στον συγκροτημένο αγωνιστικό χαρακτήρα ενός παιδιού σαν τον Τάσο Μπακασέτα που μέχρι να πάει στην Τουρκία και να αναβαπτιστεί πάντα ήταν outsider και κατέρριπτε προγνωστικά και στερεότυπα με την ασταμάτητη δουλειά του.

Ο Τάσος δεν έπαιξε από την αρχή στις Σέρρες αλλά θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου στην Τούμπα, σμίγοντας με τον Βραζιλιάνο, το τριφύλλι περιμένει από αυτούς ένα καλό παιχνίδι όπως με τον Ολυμπιακό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News