Παναθηναϊκός: Ο Γερεμέγεφ θυμίζει... τον Πίπο Ιντζάγκι!

Παναθηναϊκός: Ο Γερεμέγεφ θυμίζει... τον Πίπο Ιντζάγκι!

Αυτό το πράγμα με τον Αλεξ Γερεμέγιεφ είναι μοναδικό. Μπήκε για πέντε λεπτά στις Σέρρες, σουτάρει ο Λημνιός, πάει να αποφύγει (!) την μπάλα, αυτή βρίσκει το πόδι του και πάει στα δίχτυα. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του φορ περιοχης που από συνήθεια σκοράρει. ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ.

Επειδή έχουμε κάπου παρεξηγήσει την δουλειά του φορ, ΟΚ, καλή η προσπάθεια που καταβάλλει ο Ιωαννίδης φέτος, κρίσιμα κάποια τέρματα που έχει δώσει ο Σποράρ, αλλά αυτό που έχει ο Σουηδός έχουμε να το δούμε χρόνια.

Στράικερ που “γεμίζει” το “κουτί”, που μυρίζεται το γκολ και να έχει αδιανόητη στατιστική (6 γκολ σε 8 προσπάθειες προς το τέρμα) είναι να τον κάνεις εικόνισμα, να του δίνεις φανέλα βασικού κάθε Κυριακή. Ο Σκανδιναβός πρέπει στα παπούτσια του να έχει μαγνήτη, τον “τραβάει” το γκολ.

Του τύπου γεννάνε και τα κοκόρια του, δεν υπάρχει αυτό. Μας θυμίζει τον Πίπο Ιντζάγκι που στη Γιουβέντους, στη Μίλαν δεν πήρε την αναγνώριση που του άξιζε.

Έλεγαν κοροϊδευτικά ότι είναι πρωταθλητής στο να βγαίνει οφσάιντ, αλλά τα γκολ που έβαλε λίγοι τα επαινούσαν λες κι η δουλειά του στράικερ είναι να παραμένει θεαματικός κι όχι…αποτελεσματικός!

Ο Γερεμέγεφ εκθέτει και τον Ιβάν που τον είχε είτε εκτός αποστολής, είτε τρίτη επιλογή στον πάγκο. Σέντερ φορ με τέτοια αποτελεσματικότητα δε θυμόμαστε από πότε είχαμε να δούμε στην ομάδα. Το παιδί είναι γκολτζής.

Τέρμα! Τι να τον κάνεις τον σέντρε φορ (που έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Αλέφαντος), άμα κάνει τσαλιμάκια και μόλις βρεθεί φάτσα με το γκολ αστοχεί;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News