Παναθηναϊκός: Το τρομακτικό στατιστικό του Γερεμέγεφ

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ σε λίγο θα φτάσει στο σημείο να θέλει ν’ αποφύγει την μπάλα κι αυτή θα πηγαίνει πάνω του και θα μπαίνει γκολ.

Ασύλληπτο: Σκοράρει ανά 27 λεπτά στο πρωτάθλημα με 75% επιτυχία ο Γερεμέγεφ!

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι απέκτησε έναν Σουηδό, ο οποίος μπορεί να είχε σπουδαίο όνομα στη χώρα του, όμως εδώ στην Ελλάδα έφυγε κατευθείαν δανεικός για τον Λεβαδειακό.

Το πέρασμά του από εκεί ήταν αδιάφορο και γυρίζοντας πίσω ελάχιστοι θυμόντουσαν ότι υπάρχει. Χαρακτηριστικά ούτε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον υπολόγιζε.

Η πορεία της χρονιάς όμως ανάγκασε τον Σέρβο τεχνικό να τον χρησιμοποιήσει με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ να δείχνει από την πρώτη στιγμή ότι μιλάμε για… μεγάλο κανόνι.

Παρ’ όλα αυτά ο Σουηδός δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του πρώην, πια, τεχνικού της ομάδας, ενώ όταν ήρθε ο Φατίχ Τερίμ μπορούμε να πούμε, ότι έπαιξε μεν αλλά και πάλι τα προβλήματα ήταν πολλά (έξω Σπόραρ, Ιωαννίδης).

Τραυματίας βέβαια ήταν και ο Γερεμέγεφ, όμως κανείς δεν ξέρει αν ο Τερίμ τον χρησιμοποιούσε αν είχε όλους τους σέντερ φορ του από την αρχή διαθέσιμους.

Ωστόσο ο Σουηδός δείχνει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς τα φετινά του στατιστικά είναι… ανατριχιαστικά!

Συγκεκριμένα ο Γερεμέγεφ έχει αγωνιστεί συνολικά 9 φορές κι έχει πετύχει 6 γκολ, όμως το παραπάνω στατιστικό μπορεί να ξεγελάσει πολύ εύκολα.

Ο Σουηδός άσος του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί όλα κι όλα 282 λεπτά κι έχει κατορθώσει να φτάσει τα νούμερα του σε τέτοια σημεία!

Δείτε αναλυτικά:

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ 2-2 (8 λεπτά, 1 γκολ)

Παναθηναϊκός Ατρόμητος 5-0 (21 λεπτά, 1 γκολ)

Βόλος Παναθηναϊκός 0-3 (28 λεπτά, 2 γκολ)

Παναθηναϊκός ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (4 λεπτά, 0 γκολ)

Παναθηναϊκός Παναιτωλικός 2-1 (1 λεπτό, 0 γκολ)

ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός 2-1 (45 λεπτά, 0 γκολ)

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός 2-0 (79 λεπτά, 1 γκολ)

Πανσερραϊκός Παναθηναϊκός 0-3 (7 λεπτά, 1 γκολ)

Ατρόμητος Παναθηναϊκός 0-2 (89 λεπτά, 0 γκολ)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr