Παναθηναϊκός: Έφτιαξε κι άλλο το πρόγραμμά του

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του κόντρα στον Πανσερραϊκό με 3-0, μπορούμε να πούμε ότι έφτιαξε ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά του.

ΠΑΕ Πανσερραϊκός: «Επιθετικό φάουλ στο γκολ του Βέρμπιτς!»

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στις Σέρρες σ’ ένα πονηρό παιχνίδι, το οποίο μάλιστα ήταν «must-win» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι δεν ήταν εντυπωσιακοί, ωστόσο έκαναν αυτό ακριβώς που έπρεπε. Δηλαδή είχαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη, η οποία είναι χρυσάφι ενόψει της συνέχειας για το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως το Τριφύλλι μετά το συγκεκριμένο διπλό στις Σέρρες έφτιαξε κι άλλο το πρόγραμμά του, καθώς πλέον έχει τρία σερί εντός έδρας ματς (Λαμία, Κηφισιά, Άρης) πριν πάει στην Κρήτη (ΟΦΗ), για να κλείσει τις υποχρεώσεις του στη regular season της Super League.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Τούμπα για έναν πολύ διαφορετικό πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (14/2) έχοντας την ψυχολογία που χρειάζεται, για να διεκδικήσει αυτά που πρέπει και θέλει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News