Στην Ελλάδα οι κόρες του Φατίχ Τερίμ - Η τρυφερή αγκαλιά του πράσινου τεχνικού στις εγγονές του (pics)

Στην Ελλάδα οι κόρες του Φατίχ Τερίμ - Η τρυφερή αγκαλιά του πράσινου τεχνικού στις εγγονές του (pics)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Φατίχ Τερίμ πριν το ταξίδι του Παναθηναϊκού στις Σέρρες για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα.

Μετά το πέρας ενός απαιτητικού Ιανουαρίου ο Τούρκος προπονητής πλέον, νιώθει άνετα στον πράσινο πάγκο, ενώ έλαβε και τη στήριξη της οικογένειάς του.

Ο 70χρονος τεχνικός αγκάλιασε ξανά τα εγγόνια του, επί ελληνικού εδάφους, καθώς η Μπουσέ και η Μέρβε Τερίμ επισκέφθηκαν ξανά τη χώρα.

Οι δύο κόρες του πολύπειρου προπονητή βρίσκονται και πάλι στην Ελλάδα μετά την περίοδο των γιορτών, και δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα τους στην περιοχή της Γλυφάδας.

Θα έχει ενδιαφέρον, αν θα επισκεφθούν και το γήπεδο της Λεωφόρου την ερχόμενη εβδομάδα, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει με κόσμο στις κερκίδες τη Λαμία.

Δείτε παρακάτω:

Στην Ελλάδα οι κόρες του Φατίχ Τερίμ - Η τρυφερή αγκαλιά του πράσινου τεχνικού στις εγγονές του (pics) Στην Ελλάδα οι κόρες του Φατίχ Τερίμ - Η τρυφερή αγκαλιά του πράσινου τεχνικού στις εγγονές του (pics) Στην Ελλάδα οι κόρες του Φατίχ Τερίμ - Η τρυφερή αγκαλιά του πράσινου τεχνικού στις εγγονές του (pics)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News