ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Οι αλλαγές στη μετοχική σύνθεση
Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε ο τελευταίος ισολογισμός που πραγματοποιήθηκε.
Κατά την παρουσίαση του ισολογισμού της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάστηκαν κι ορισμένες αλλαγές στη μετοχική σύνθεση.
Παρ’ όλα αυτά οι συγκεκριμένες αλλαγές δεν είναι τόσο σημαντικές, καθώς δεν μπορούν να επηρεάσουν τις καταστάσεις σε μεγάλο βαθμό.
Πιο συγκεκριμένα η κυπριακή εταιρεία Sortivo, συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, αύξησε το ποσοστό της σε 23,62% από 20,31% που ήταν στο παρελθόν.
Να αναφέρουμε ότι είναι η δεύτερη στην ιεραρχία με τις υψηλότερες μετοχές, καθώς πρώτος είναι ο Γιάννης Αλαφούζος με πακέτο 64,82%. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει μια μικρή μείωση, καθώς στο παρελθόν ήταν 67,76%.
Τέλος, ένα ελάχιστον ποσοστό διατηρεί και η Παναθηναϊκή Συμμαχία (1,39%), το οποίο μειώνεται κάθε χρόνο και στόχο έχει να μηδενίσει εντελώς.
Τέλος, να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η μετοχική σύνθεση στις 30 Ιουνίου 2023 και έχει τροποποιηθεί ελαφρώς διότι μεσολάβησαν Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Έφυγαν ήδη 7, ανοίγει ο δρόμος για τους επόμενους
- Δεν το περιμένεις από Μπενίτεθ: Το μπέρδεμα και η «μαγική» αλλαγή που δεν ήρθε
- Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού που «γεννά» όλα τα άλλα!
- Παναθηναϊκός: Ο Αντίνο μετρά αντίστροφα για ντεμπούτο - Το πλάνο
- Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Λεσόρ για τα σενάρια επιστροφής του