Παναθηναϊκός: Άμεση η καλοκαιρινή ενίσχυση με σκοπό την πρόκριση στους ομίλους!

Παναθηναϊκός: Άμεση η καλοκαιρινή ενίσχυση με σκοπό την πρόκριση στους ομίλους!

Ο Παναθηναϊκός κινείται ταχύτατα για το σχεδιασμό του Παναθηναϊκού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σίγουρα ολόκληρος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού έχει επικεντρωθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος και στην εξασφάλιση μιας θέσης στα προκριματικά του Champions League, ωστόσο, στο Τριφύλλι κοιτάζουν ήδη και το «μετά», είτε έρθει ο πολυπόθητος τίτλος, είτε όχι.

Ο Φατίχ Τερίμ υπέγραψε για 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό, αφού η διοίκηση ήθελε να καταστρώσει ένα πλάνο όχι μόνο για το παρόν και την τύχη του τρέχοντος πρωταθλήματος, αλλά και για την επόμενη σεζόν. Φυσικά τα πάντα μπορεί να γίνουν ως το καλοκαίρι, επί του παρόντος ο θρύλος της Γαλατασαράι μοιάζει με μια ασφαλή λύση.

Ο Τούρκος προπονητής είναι μεγάλο όνομα στην πιάτσα και τίθεται εν αμφιβόλω αν θα έβρισκε στην αγορά ο Παναθηναϊκός κάτι πιο ενδιαφέρον το καλοκαίρι σε περίπτωση που επέλεγε να τον αντικαταστήσει. Βάσει των σημερινών δεδομένων ο Τερίμ δείχνει να έχει προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον και να «χτίζει» και μια δυνατή σχέση με τους φιλάθλους.

Όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός θα έχει γρήγορο… καλοκαίρι στα μεταγραφικά ζητήματα και φυσικά, δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Αυγούστου για να κάνει τις επιλογές του.

Κλεισμένος είναι ήδη ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς από τη Χετάφε, υπάρχουν μαρκαρισμένοι στόχοι (όπως ο Αντούνα), ενώ στα υπόψιν έχουν τεθεί και κάποιες ελληνικές λύσεις σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του… ελληνικού κορμού (Γιαννούλης, Φορτούνης, Μασούρας).

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα δώσουν … εξετάσεις σχετικά με την παραμονή τους στον Παναθηναϊκό το επόμενο 6μηνο. Ο Τερίμ που έχει μια πρώτη «εικόνα» θα αποφασίσει ποιους θα κρατήσει και ποιους όχι. Σε περίπτωση πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή, θα ανοίξουν και οι σχετικές λίστες του Παπαδημητρίου για την αντικατάστασή του.

Με λίγα λόγια, μπορεί και από τον πρώτο μήνα να έχει πάρει… μορφή το ρόστερ του νέου Παναθηναϊκού. Χρόνος δεν θα υπάρχει άπλετος , γιατί η Ευρώπη δεν μπορεί να περιμένει… Και ειδικά αν μπει το Τριφύλλι στα προκριματικά του Conference League, τότε, δεν θα υπάρχει και 2η ευκαιρία σε περίπτωση αποτυχίας!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News