Παναθηναϊκός: Το μοναδικό ερωτηματικό ενόψει Πανσερραϊκού

Παναθηναϊκός: Δεν ανακοινώνει αποστολή ο Τερίμ - Ποιος ο λόγος

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Κυριακή θ’ αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και ο Φατίχ Τερίμ έχει μόνο μία εκρεμμότητα όσον αφορά τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό θα έχει ένα παιχνίδι μέσα στην εβοδμάδα με το πρόγραμμά του να χαλαρώνει έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Φατίχ Τερίμ θα έχει την ευκαιρία όλη την εβδομάδα να δουλέψει περισσότερο πάνω σε ορισμένα πράγματα που θέλει να βελτιωθούν, ενώ έπειτα έχει την ευκαιρία να ετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα την ομάδα του, ώστε να φύγει μ’ ένα πολύ σημαντικό διπλό από τις Σέρρες.



Από εκεί και πέρα οι Γιώργος Βαγιαννίδης, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Αντράζ Σπόραρ όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού, καθώς δε θα ταλαιπωρούνται από τα προβλήματα που τους άφησαν εκτός το προηγούμενο διάστημα.

Τέλος, μοναδικό ερωτηματικό παραμένει η αγωνιστική κατάσταση του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έχει υποστεί υποτροπή μετά τη λανθασμένη του συμμετοχή στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Πλέον στον Παναθηναϊκό είναι πολύ προσεκτικοί κι ο διεθνής φορ δε θ’ αγωνιστεί αν δεν είναι 100% έτοιμος, καθώς δε θέλουν να ρισκάρουν ξανά μια ενδεχόμενη υποτροπή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News