Παναθηναϊκός: Γεμίζει το οπλάστασιο με Πανσερραϊκό - Τι γίνεται με Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή (17:00) τον Πανσερραϊκό με τον Φατίχ Τερίμ να βλέπει το οπλοστάσιό του να… γεμίζει!

Παναθηναϊκός: Τα στάδια που τον έφεραν στο σήμερα και η επόμενη μέρα

Τα πράγματα στον πλανήτη «Παναθηναϊκό» μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ατρόμητο κυλούν πολύ καλά και ήρεμα.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι πήραν διήμερο ρεπό από τον Φατίχ Τερίμ ως επιβράβευση για όσα κατάφεραν παρά το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που είχαν να βγάλουν με τα συνεχόμενα και πολύ δύσκολα παιχνίδια.



Από εκεί και πέρα οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στις Σέρρες, για ν’ αντιμετωπίσουν τον Πανσερραϊκό με τον Τούρκο τεχνικό να έχει δεδομένα περισσότερες επιλογές από το τελευταίο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ουσιαστικά οι Αντράζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Γιώργος Βαγιαννίδης θα επιστρέψουν στη δράση, ενώ ανοιχτή παραμένει η συμμετοχή ή μη του Φώτη Ιωαννίδη, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να είναι 100% έτοιμος, όταν μπει, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για νέα υποτροπή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr