Παναθηναϊκός: Το μακροβούτι του Ντραγκόφσκι στα βαθιά και η άμεση ανταπόκριση

Ο Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι είναι ένας τερματοφύλακας που ερχόμενος στην Ελλάδα μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, αλλά δείχνει να γνωρίζει καλό κολύμπι.

Παναθηναϊκός: Δικαίωση για Ντραγκόφσκι ελέω... EURO!

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε το φετινό Ιανουάριο στα άμεσα πλάνα του ν’ αποκτήσει έναν τερματοφύλακα, όμως τα δεδομένα που προέκυψαν στην υπόθεση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, οδήγησαν τους πράσινους σε μια τέτοια μεταγραφή.

Ο Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι ήταν ο εκλεκτός γι’ αυτή τη θέση κι ο άνθρωπος που θα έδινε ανταγωνισμό στον Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος μέχρι τον ερχομό του Πολωνού συναδέλφου του ήταν βασικός και αρκετά θετικός.

Παρ’ όλα αυτά ο Φατίχ Τερίμ δεν καθυστέρησε καθόλου και μόλις ο 26χρονος πορτιέρε εντάχθηκε στην ομάδα, δανεικός από τη Σπέτσια, πήρε τα γάντια του, τα φόρεσε κι έκατσε κάτω από τα δοκάρια, χωρίς να έχει ξαναβγεί από τότε.



Η αλήθεια είναι πως το πρόσημο του Ντραγκόφσκι, έως τώρα, είναι θετικότατο με τον ίδιο να δικαιώνει σε μεγάλο βαθμό την επιλογή του προπονητή του να τον ρίξει στα βαθιά.

Ουσιαστικά ο Τερίμ εκτός από τις ικανότητες του Πολωνού ποντάρει και στο κίνητρο που έχει, το οποίο δεν είναι άλλο από το ν’ αγωνιστεί στο Euro με την εθνική του ομάδα, αν τελικά καταφέρει εκείνη να προκριθεί.

Ο Ντραγκόφσκι γενικότερα έκανε καλές εμφανίσεις και δείχνει στοιχεία ενός τερματοφύλακα από το πάνω ράφι, όμως με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση με το Τριφύλλι στο στήθος, δηλώνοντας παρών κάθε φορά που τον χρειάστηκε η ομάδα του.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News